Врата ламинат компос с заоблен первазВрата ламинат компос с заоблен перваз
Врата ламинат махагон с заоблен первазВрата ламинат махагон с заоблен перваз
  • Врата ламинат компос с заоблен перваз
  • Врата ламинат махагон с заоблен перваз

Изчистена линия при вратите изработени от ламинирани плоскости от МДФ. Нова линия при вратите изработени от ламинат с грапава повърхност – не оставя следи от пръсти.

Предлагат се в дървесни декори: дъб, бук, орех, венге, махагон и др.

Интериорни врати с изключително изчистен дизайн и здравина подходящи за жилища и офиси. Материалът се отличава с голяма здравина и устойчивост срещу влага и деформации. Ламинирането на плоскостите МДФ дава възможност за прилагане на множество цветови комбинации, като имитация на естествените линии на дървото или придаване на модернистична визия посредством различни дизайнерски модели.

Имитацията на дърво най-често е дъб, махагон, венге, бук, орех и други. Повърхността може да е идеално гладка или грапава. При всички случаи почистването е лесно, като без проблем се отстраняват петна и замърсявания. По грапавите ламинатни повърхности не личат следи от пръсти, които са лесно видими при блестящо гладките повърхности. Ако се сравнят врати от естествен фурнир и от ламиниран

МДФ трудно се открива разлика, освен в това, че ламинатите имат много по-богата цветова гама и много по-ниска цена. Вратите от ламиниран МДФ са устойчиви при широк температурен диапазон, не се обезцветяват от ултравиолетови лъчи и не се деформират от влагата, за разлика от изработените от масивна дървесина. Притежават добри звукоизолиращи качества и изпълняват нормите за екологичност и противопожарна безопасност. В процеса на експлоатация показват висока устойчивост, като покритието устоява на различни предизвикателства, запазвайки първоначалния си вид. Конструкцията е подсилена при бравата и пантите за повече здравина.