МДФ бояМДФ боя
МДФ боя червенаМДФ боя червена
  • МДФ боя
  • МДФ боя червена

95 92-2 09.01 08.01 04 01.01 05,01Интериорни врати от МДФ плоскости с покритие от боя в цвят по желание на клиента. Този тип врати са красиви и надеждни, при това на изключително достъпни цени. В много случаи цветовете на вратите в каталозите не подхождат на интериора в обекта, затова се предлагат врати с покритие от боя. На практика няма ограничение в цветовата палитра, както за осъществяване на различни дизайнерски решения.

Материалът, от който са изработени вратите е устойчив на влага и атмосферни влияния. Не се деформира и не променя визията си с годините. След монтажа поддръжката е безпроблемна, като в случаите, когато покритието се повреди по някаква причина или просто трябва да се смени цвета, може да се боядисат вратите отново.

Едно от преимуществата на покритието с боя е именно възможността за пребоядисване. Моделите за изработка на интериорни врати от МДФ с боя са много видове. Те могат да имат остъклени участъци или ефектни орнаменти. Много често се правят двуцветни варианти или дори с повече цветове. Модерна визия, високо качество и дълготрайност на много ниска цена – това е причината за популярността на този тип врати. Изборът на цветове е по каталог, но много често потребителите предпочитат класическото бяло. В някои случаи се ползва и лак, който придава ефектен гланц на покритието.