МДФ боя


Project Description
  • 0
  • 17.05.2021

Информация за интериорни врати с покритие МДФ боя

Интериорни врати от МДФ плоскости с покритие от боя в цвят по желание на клиента. Този тип врати са естетични и надеждни. В много случаи цветовете на вратите в каталозите не подхождат на интериора на обекта, затова се предлагат врати с покритие от боя. На практика няма ограничение в цветовата палитра, за осъществяването на различни дизайнерски решения.

Материалът, от който са изработени вратите е устойчив на влага и атмосферни влияния.  Цветът не избледнява и не се променя . След монтажа поддръжката е безпроблемна, като в случаите, когато покритието се повреди по някаква причина или просто трябва да се смени цвета, може да се боядисат вратите отново.

Едно от преимуществата на покритието с боя е именно възможността за пребоядисване. Моделите за изработка на интериорни врати от МДФ с боя са много видове. Те могат да имат остъклени участъци или ефектни орнаменти. Много често се правят двуцветни варианти или дори с повече цветове. Модерна визия, високо качество и дълготрайност – това е причината за популярността на този тип врати. Изборът на цветове е по каталог, но много често потребителите предпочитат класическото бяло. В някои случаи се ползва и лак, който придава ефектен гланц на покритието.

Call Now Button