МДФ боя фрезовани


Project Description
  • 0
  • 17.05.2021

Информация за интериорни врати с покритие фрезован МДФ боя

Предлагаме врати с добро качество и достъпна цена. Придобития опит през годините работа прави възможно клиентите ни да получават добър продукт и добро обслужване.

Върху този тип врати има възможност за фрезови канали.Покритието на вратите може да бъде полиуретанова двукомпонентна боя от каталог по избор съобразен с цветовете предпочитани от клиента.

Интериорни врати от фрезован МДФ са предпочитани от много хора заради красивия и естетичен вид. Фрезованите елементи върху плоскостите могат да бъдат с различна дълбочина и форма, като всичко зависи от желанието на клиента. Многообразието от модели е голямо, но технологията позволява и изработка на орнаменти по индивидуален проект.

Дълбочината на фрезованите улеи може да бъде от 8 до 16 мм, като за оформление на рисунки може да се ползват както тънки, така и по-дебели МДФ плоскости, като едни и същи орнаменти с различна дълбочина изглеждат по различен начин. Когато няма необходимост от много тежка врата, изработена от дебели плоскости се предпочитат олекотени варианти с по-малка дълбочина на улеите, което е напълно достатъчно за интериорни врати, а визията е красива и изискана.

Фрезоването се извършва по модерни технологии бързо и качествено, като позволява да се преобразят скучните, гладки плоскости и да се получат ефектни и красиви врати. Това е един от най-търсените варианти, тъй като притежава здравина, устойчивост, дълготрайност и надеждност. Този тип врати могат да се изработят със специални пълнежи, които да увеличават изолиращите свойства без да се увеличи теглото им. Материалът е неподатлив на деформации от влага или температурни влияния. Качеството е на много високо ниво, а цената е достъпна.

Call Now Button