остъкления


Project Description
  • 0
  • 17.05.2021

Информация за интериорни врати с остъкление

Предлагането на множество от варианти на стъкла и триплекси с орнаменти, „счупени „ триплекси дава възможност на светлината да прониква в помещенията с малка осветеност.

Остъкленията на вратите могат да бъдат 1/3,2/3,3/3 или различни форми. Избор от различни стъкла /мат, цветни и др./ за остъкляване на вратите.

Остъклените интериорни врати, които предлагаме, предполагат много възможности и удобства. Съществуват много варианти за размерите, цвета, формата и разположението на стъклата, които са лесни и удобни за почистване. Стъклените врати са елегантен и стилен избор за вашите помещения. Те дават възможност на светлината да прониква в по-малко осветени помещения, правят ги да изглеждат по-широки, отворени и гостоприемни.

Остъклени интериорни врати се изработват по каталог или по дизайн, избран от клиента. Те са много подходящи за обекти, в които е необходимо да се даде свобода на светлината да прониква от едно помещение в друго. Стъклата се вграждат в корпуса на вратите по много разнообразни начини. Няма ограничение за формата на стъклените елементи и мястото им върху вратата.

Стъклото изглежда крехко и нежно, но в действителност има голяма здравина. Всички материали отговарят на приетите международни стандарти за безопасност. Съвременните остъкления са многообразни – от стандартни прозрачни, до сложно гравирани. Релефните стъкла пропускат светлината, но скриват случващото се в помещението от любопитни погледи. За целта се използват и цветни или огледални ефекти в зависимост от нуждите на проекта.

Остъклени интериорни врати често се използват за преграждане на пространства в офиси и обществени сгради. В случая те изпълняват определена задача и тя е да се ограничи достъпа до помещението, но да се запази видимостта. Вратите се различават по начина на отваряне, като могат да бъдат стандартни, плъзгащи, въртящи и други. Конструкцията може да бъде с едно или две крила или тип портал. Материалите се подбират според предназначението, като може да се изработят огнеупорни, водоустойчиви или звукоизолирани, а стъклата са специални, при счупване не се разпадат на остри парчета, а на зърна.

Call Now Button