специални


Project Description
  • 0
  • 17.05.2021

Информация за интериорни специални врати

Специалните врати задоволяват вкуса и на най-взискателните ни клиенти. Те могат да бъдат с нестандартна форма и размери. Врати тип хармоника. Двуцветни МДФ врати и т.н.

Специални интериорни врати се изработват по поръчка за осъществяване на определени дизайнерски или архитектурни решения. За много обекти са необходими нестандартни по форма и размер врати, които да допълнят визията им и да отговарят на определени условия. Освен по отношение на дизайна, специалните врати могат да изпълняват и различни нормативни изисквания по отношение на здравина, противопожарна устойчивост, шумо и топло изолация и други.

В строителната практика често възниква необходимост от проектиране на точно определени елементи на вътрешното обзавеждане. Изработката на врати, които да изпълняват определени функции, които липсват на стандартните е във възможностите на съвременните технологии. Потребителите имат свободата да избират качествата на своите врати до най-малкия детайл. Специалните врати не са само за офиси, обществени и промишлени обекти. Често се налага монтажът им в частни домове, чийто собственици желаят да съхранят своето имущество от влага, пожари, обири и други.

Ролята на специалните врати в това отношение е много голяма. Специалните конструкции се проектират индивидуално за всеки проект, като се вграждат в определените места с прецизна точност. За създаването им се използват най-нови технологии и материали от най-високо качество. В последните години много клиенти изискват врати със специфични качества, които трябва да изглеждат съвсем обикновено и да се вписват естествено в интериора.

Call Now Button