таблени


Project Description
  • 0
  • 19.09.2023

Информация за интериорни врати Крафт Мастер

Модела Крафт Мастер имитира таблени дървени врати и раздвижва линията на вратите. Избора на цветове от над 300 цвята прави възможно съчетаването на вратите с интериора във вашия дом.

Предлаганите интериорни врати тип Крафт Мастер са няколко модела: Артемис, Асос, Аспендос, Анатолия, Одеса, Мадрид, Милано, Перге и
права кора.

Покритието на вратите е боя.

Интериорните врати от типа Крафт Мастер създават впечатление за таблени дървени врати, с раздвижен дизайн без ограничение в цветовата гама. Изработват се от американски панел – плоскости създадени чрез пресоване на дървени частици, при което се получава материал с голяма здравина и трайност, които имат всички качества на дървото.

Влакнестата му структура прави двойно по-здрав от обикновената дървесина, като това не пречи на обработката, изрязване на фини елементи, боядисване, лакиране и други манипулации. Предлагат се в четири актуални модела, които се вписат безпроблемно във всеки интериор. Моделът Анатолия се отличава с изчистена визия, Асос е с повече релеф, Аспендос е с елегантен силует, а Мадрид е с класически геометрични елементи. Всички интериорни врати от линията Крафт Мастер се изработват по поръчка според нуждите на обекта, в който ще се монтират.

Покритието е с боя или байц съобразно желанието на клиента като се предлагат над 300 цвята. Възможни са релефни орнаменти и перфектна имитация на естествен дървесен рисунък. Изработени по съвременна технология, този тип врати се отличават със здравина и лекота. Те не се деформират с времето и са екологично безопасни. Много добра влагоустойчивост и шумоизолация. Конструкцията е подсилена при пантите и бравата, което в съчетание с качествен обков дава гаранция за дългосрочна употреба.

Call Now Button