фурнирован МДФ


Project Description
  • 0
  • 17.05.2021

Информация за интериорни врати с покритие фурнирован МДФ

Фурнир бук, дъб, череша, орех, махагон, венге и др. екзотични видове. Имат възможност за фрезоване на различни канали. Различно разположение на фурнира.

Интериорни врати с покритие от фурнир – елегантно решение за стилния дом или офис. Изработени са от плоскости, покрити с естествен фурнир от различни дървесни видове. За разлика от изкуствените покрития, естественият фурнир е в ограничена цветова гама, но е ценен заради естествения цвят и рисунък на дървото.

За разлика от вратите, изработени от масив, фурнирните са много по-леки, като запазват качествата на дървесината, но придобиват и други ценни свойства, като влагоустойчивост, шумоизолация и неподатливост към деформации.

Това е благодарение на конструкцията, създадена по най-нови технологии от плоскости с пълнеж между тях, който има широки изолиращи възможности. В зависимост от желанието на клиента и изискванията на обекта може да се избира между по-семпла шарка, която дава възможност за добавяне на повече ефектност при обзавеждането на интериора, или да се заложи на релефни фигури, различно разположение на фурнирните елементи за получаване на оригинални дизайни. Цветът и шарката на вратите може да подхожда напълно на цвета на мебелите, особено ако са от един и същ вид дървесина.

При поръчка на фурнировани интериорни врати може да се избира сред огромно многообразие от модели по каталог, като клиентът може да предостави собствен проект за реализация. Всички врати са с гаранция за качество и дълготрайност, като отговарят на европейските норми.

Call Now Button